Zorro

De beste match. Alleen jij als werkgever kan die maken.

Jij als werkgever weet als geen ander wat het beste is voor jouw bedrijf. Een mooi cv zegt niet alles. Belangrijker is wie er straks bij jou op de werkvloer staat. Zorro laat zien wie de persoon achter dat mooie cv is. Eerlijk en transparant.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Meld je bedrijf aan bij Zorro en vul de basisgegevens in. Jouw bedrijf wordt zichtbaar voor kandidaten en geeft ze de mogelijkheid jouw bedrijf te volgen en een open sollicitatie kenbaar te maken.

Het zoeken naar kandidaten kan direct beginnen! Vind kandidaten met de juiste ervaring, ambities en persoonlijke eigenschappen!

Laat Zorro jou helpen met vacatures en (open) sollicitaties. Plaats het Zorro icoon op de website van van je bedrijf. De kandidaat wordt verwezen naar Zorro en jij ontvangt een notificatie wanneer het profiel is ingevuld.

Onmisbaar voor de werkgever van de toekomst

Zorro klinkt als te mooi om waar te zijn. Waar kun je direct de beste kandidaten vinden en kosteloos benaderen? Dat is Zorro.

Eerlijk & transparant

Met Zorro vind je kandidaten met lef. Die direct het achterste van hun tong durven te laten zien. Zij zijn niet bang om jou als toekomstige werkgever te tonen wie er achter dat mooie cv schuilt. Zij laten zien wie ze écht zijn op de werkvloer, niet alleen als professional maar ook als persoon.

Direct contact

Een passend cv en kloppend verhaal overtuigt. Dat weten wij ook. Met Zorro kijk je verder. Jij selecteert de kandidaat op basis van wie deze werkelijk is en wat hij of zij kan. Niet alleen op basis van een mooi cv, maar ook een uitgebreid persoonlijk profiel.

Kosteloos

De kandidaten zijn voor jou als werkgever direct te benaderen, zonder tussenkomst van derden. Jij zoekt op criteria die passen bij de waarden van jouw bedrijf en de vereisten voor een vacature. Zorro stelt je direct de beste kandidaten voor. Snel, eenvoudig en bovendien kosteloos!

Geef kleur aan je bedrijf!

Een kantoor vol creatievelingen en tijd voor wat structuur? Een magazijn vol met actiegerichte collega’s en tijd voor wat samenwerking?

Met Zorro vind je jouw nieuwe collega niet alleen op basis van ervaring maar ook op basis van competenties, persoonlijke kwaliteiten en ambities. Dit brengt Zorro in kaart door middel van uitgebreide testen. Dit maakt Zorro uniek. De resultaten van deze testen zijn zichtbaar op het profiel van de kandidaat.

Met Zorro stel je het perfect team samen.

Aan de slag!

Je wordt aangenomen op basis van je cv, ontslagen op basis van je persoonlijkheid.

Ontdek de arbeidsmarkt

Gebruik Zorro als kandidaten zoekmachine, waarbij je direct resultaat ziet op basis van jouw selectiecriteria. Zo voorkom je doorspitten van honderden brieven. Een vacature uitzetten of uitgebreide omschrijving plaatsen is niet nodig. Het mag wel.

Wanneer een kandidaat aan jouw criteria voldoet, kun jij (kosteloos) contact opnemen met hem of haar. Zorro zit er niet tussen.

Daarnaast kan Zorro jouw zoekopdrachten onthouden voor vergelijkbare functies in de toekomst. Zorro geeft jou een seintje als een nieuwe passende kandidaat zich heeft aangemeld.

Een kritisch vergelijk

Zo simpel is Zorro. Selecteer, vergelijk en benader in één oogopslag. Jouw selectie van kandidaten, overzichtelijk weergegeven. Van longlist naar shortlist. Je kunt de kandidaten onderling op verschillende aspecten vergelijken en daarnaast de status per kandidaat bijhouden. Alles op één plek.

Zorro in één klik

Laat Zorro jou helpen met vacatures en (open) sollicitaties. Plaats de Zorro button op de vacaturepagina van jouw bedrijf. De kandidaat wordt verwezen naar Zorro en jij ontvangt een notificatie wanneer het profiel is ingevuld.

Zoek kandidaten

Wij zijn Zorro, een brutale start-up
met ambitie

Zorro is een echte start-up met de ambitie de arbeidsmarkt persoonlijker, eerlijker en eenvoudiger te maken. Zorro gelooft in een arbeidsmarkt waarbij het niet alleen draait om je cv, maar juist om je persoonlijkheid. Zorro gelooft in een arbeidsmarkt waarin werkgevers en werknemers direct en eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen.

Volgens Zorro kan het dus anders. Help Zorro mee om de arbeidsmarkt weer terug te geven aan de werkgevers en de werknemers.

Lees verder